VIJESTI / NAJAVE (3)


Betanija - Duhovna obnova za srednjoškolce i osnovnoškolce

Zadnjih tri tjedna u Betaniji se odvijala duhovna obnova za srednjoškolce i osnovnoškolce. Duhovne obnove predvodio je vlč. Luka Paljević, povjerenik za duhovna zvanja u našoj biskupiji. Duhovna obnova nije išla samo k tome da biskupija dobije nova duhovna zvanja, već i da naša biskupija i naše župe imaju duhovne mlade ljude a kasnije i nositelje duhovnosti u župama u kojima će boraviti. Prije tri tjedna u Betaniji su bili srednjoškolci, prošli tjedan učenici 7 i 8 razreda, a ovog tjedna u Betaniji su boravile djevojke 7 i 8 razreda. Sve tri duhovne obnove započele su u petak navečer, a završile su s nedjeljnom misom u našoj župi i zajedničkim ručkom u Betaniji.


Župni vjeronauk

Počeo je župni vjeronauk. Djeca su dobila godišnji kalendar kojeg su dužni nositi na vjeronauk, na Sv. Misu i druge pobožnosti kako bi dobili potpis i pečat i tako imali evidenciju o svom dolasku na liturgijske događaje. Ovim putem molim roditelje da potiču djecu na redovito pohađanje župnog vjeronauka.

Raspored župnog vjeronauka


Krštenje Meri

U Nedjelju 09. rujna župna zajednica dobila je još jednog novog člana - Meri Erlić - od oca Darka i majke Daniele r. Riljić. 

Pročitaj više


Krštenje Matije

U Nedjelju 19. kolovoza župna zajednica dobila je svog novog člana - Matiju Radana - od oca Roberta Radana i majke Blanke r. Nikolić. 

Pročitaj više


<Najnovije      1, 2     Zadnje>

 

Obiteljska zajednica

U našoj župi započela je obiteljska zajednica - zajednica obitelji koje se nalaze u molitvi, pjevanju, slavljenju Boga i djeljenju svoje radosti i problema. Cilj zajednice jest obnova bračne ljubavi i obiteljskog zajedništva utemeljenog u Bogu, da obitelji postanu mjesto Božje prisutnosti, mjesto mira, komunikacije, zajedništva, topline, razumijevanja, mjesto gdje će se djeca osjećati sigurno i zaštićeno i gdje će imati sigurno sklonište od napasti.

PROČITAJ VIŠE

Traži

Visit counter

Today8
Yesterday8
Week54
Month43
All40346

Kubik-Rubik Joomla! Extensions