VIJESTI / NAJAVE

NOVA FACEBOOK STRANICA

OVA STRANICA NIJE VIŠE AKTUALNA. ZA SVE VIJESTI O ŽUPI KLIKNITE NA NAŠU FACEBOOK STRANICU OVDJE.


MOLITVA MAJCI BOŽJOJ ZA DUHOVNA ZVANJA

O sveta Majko Božja i premila Majko naša! Ti Kraljice apostola, Ti pomoćnice kršćana. Tvojem se materinskom milosrđu utječemo da nam od Boga isprosiš mnogo svetih svećenika. Ti sve možeš kod Božanskoga Sina svoga, našega velikog Svećenika, koji je sebe samoga žrtvovao na drvu križa za otkup i spasenje svijeta, i još se žrtvuje svaki dan na našim oltarima. Uslišaj molbu naroda svoga, koji Te ljubi i štuje od davnine kao svoju kraljicu, zagovornicu i majku. Zagovaraj nas kod predragoga Srca Isusova da nam se smiluje i da nam dade mnogo svetih duhovnih pastira. Budi u pomoći svim svećenicima i blagoslovi ih u svetom radu za spasenje i posvećenje naših duša. Amen.


DUHOVNA OBNOVA ZLATKO SUDAC - KORIZMA 2017

Duhovna se obnova održala od 18.03. - 19.03. u župi sv. Nikole, Ćunski na otoku Mali Lošinj. Duhovnoj obnovi nazočilo je preko 500 sudionika sa naših otoka, ali i obitelji iz raznih krajeva naše domovine. U iskrenoj vjeri i poniznosti pred Presvetim Oltarskim Sakramentom naši mladi svećenici požrtvovno su ispovijedali tijekom trajanja cijele duhovne obnove. Od srca zahvaljujemo svećenicima: vlč. Milivoj Guszak, vlč. Denis Žuškin, vlč. Silvijo Španjić, vlč. Franko Markulić i vlč. Zlatko Sudac.

Pročitaj više


<Najnovije      12, 3     Zadnje>

 

Obiteljska zajednica

U našoj župi započela je obiteljska zajednica - zajednica obitelji koje se nalaze u molitvi, pjevanju, slavljenju Boga i djeljenju svoje radosti i problema. Cilj zajednice jest obnova bračne ljubavi i obiteljskog zajedništva utemeljenog u Bogu, da obitelji postanu mjesto Božje prisutnosti, mjesto mira, komunikacije, zajedništva, topline, razumijevanja, mjesto gdje će se djeca osjećati sigurno i zaštićeno i gdje će imati sigurno sklonište od napasti.

PROČITAJ VIŠE

Traži

Visit counter

Today0
Yesterday3
Week3
Month52
All40355

Kubik-Rubik Joomla! Extensions